5 essentielle apps til iPad for web designers

Der er ingen tvivl om, at iPad’en er et fantastisk værktøj. Der er bare det med de fleste værktøjer, at man skal vide hvordan man bruger det for at opnå det bedste resultat. Og så er det jo heller ikke uvigtigt, hvilket ekstraudstyr man vælger. Derfor har det stor betydning for dit arbejde, at du finder den helt rigtige web designer app, der passer lige til dine behov. Vi giver dig her en list over de applikationer, vi mener, du bør prøve. Installerer du hele listen, får du have et godt arsenal af apps, der helt sikker vil hjælpe dig til at levere det allerbedste resultat.

shutterstock_814468905 forrygende designer apps til iPad!

PROCREATE – En stor del af en designers liv er farver og striber. Er du ofte fordybet i tegningerne, så er det her app’en, du skal have. Fantastisk brugbar sammen med Apple Pencil. NOTESHELF – Den digitale udgave af skitsebogen. Til kruseduller, noter og meget andet. Klart et ”must” inden for applikationer til iPad. PATTERN LAB 2 – Opbyg dine websites ved hjælp af princippet ”Atomic Design”. Noget af det nyeste og hotteste blandt apps. PARALLELS ACCESS – Når du ikke kan leve uden den fuldfede desktop udgave, så er her værktøjet, der binder det hele sammen. ADOBE COMP CC – Opret mock-ups og wire-frames til web design, print, eksporter og meget mere.

Der er meget mere derude…

Nu ved vi jo godt, at der ikke findes en 100% fyldestgørende liste over iPad apps. Der udvikles hele tiden nye apps, og det kan til tider være svært at følge med i hvad, der findes på markedet. Desuden er det jo i bund og grund noget meget personligt at vælge den helt rigtige app. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ned og finder ud af, hvad dine behov egentligt er. Og når du så har fundet ud af det, så er det altid en god ide, at læse et par anmeldelse før du downloader. God fornøjelse med jagten!