Top 5 produktivitet apps til iPads til arbejdspladsen

Er der noget mere irriterende end at skulle huske alle sine koder til forskellige steder at logge på? Så skulle det da lige være, når man har glemt sin kode. Har vi alle prøvet det? Ja, det tror jeg. Det er slut nu. Med appen iQue, kan du samle alle dine koder ét sted. Dermed behøver du ikke huske alle dine koder til alle mulige forskellige ting; det klarer denne app ganske fint for dig. Så kan du bruge dine hjerneceller på andre ting og behøver ikke stoppe dit arbejde, hvis du ikke kan logge ind, grundet glemt kode.shutterstock_248963212

Husk alle dine aftaler

Du sidder på kontoret og bliver ved med at skrive små gule sedler med alle de ting, du skal huske i løbet af dagen. Du sætter dem på din computerskærm samme med alle de andre. Det er slut nu – definitivt. Med Deskpad kan du have disse sedler samlet på din iPad 3! Her har du simpelthen gemt lapperne på din iPad på en overskuelig måde, så du let kan finde lige præcis den “seddel”, du skal bruge. Ikke mere rod med gule sedler overalt på skærmen, som forstyrrer dit udsyn og dit arbejdsflow. Smart, ikke?

En to-do liste

Hvem er ikke gået kold i en uoverskuelig to-do liste? Hvad skal man lave først, og hvad har man egentlig nået? Med Ting Til IPad får du en super brugervenlig og overskuelig to-do liste, som kan give dig overblik. Her kan du let slette ting, tilføje ting, sætte hak ud for de ting, du har fået gjort og så kan du prioritere dine ting, du skal nå i løbet af dagen, så du først får lavet det allervigtigste. Med denne app spilder du ikke tiden på ligegyldige ting, men kan gå direkte til det vigtige.