Hvilken computer skal du købe i 2016?

Skal du ud og købe en ny computer, er det vigtigt, at du har gjort op med dig selv, hvad denne computer præcis skal bruges til. Der findes ekstremt mange forskellige computere på markedet, der kan en masse forskellige ting. En af de største forskelle du vil støde på, er selvfølgelig om det er bærbare computere eller en stationær computer, der er tale om. Den bærbare computer passer naturligvis rigtig godt til dig, der bruger den flere forskellige steder og mens du er på farten. Derimod er den stationære at foretrække, hvis du blot skal benytte dig af den hjemme eller på kontoret.

shutterstock_172084607Bærbare computere til spil, arbejde og studie

Vi har kigget på forskellene mellem bærbare og stationære computere. Men der er virkelig også stor forskel på hvilken slags bærbar, du køber. Nogle er bygget til at studere på, andre til at kunne klare arbejde, mens andre passer helt vildt godt til at spille på – her er især grafikkortet en vigtig faktor, der afgør, om bærbaren kan klare et krævende spil ej. Her skal du virkelig gøre op med dig selv, om du skal bruge din computer til det ene, andet eller tredje. Det kan kun du vide, men har du en god anelse, kan du blive guidet til det rigtige køb.

Hvorfor en stationær?

Hvis du ikke har behov for at have din computer med dig på farten, men blot skal bruge den der hjemme eller på kontoret, så er en stationær computer helt klart at foretrække. Den har generelt en markant bedre ydeevne, da den er fysisk større, og derfor har plads til flere ting. Dog skal du igen gøre op med dig selv, hvad du skal bruge den til. Her finder du også nogle, der passer til både studie, arbejde og spil. Dog er dette med en meget højere ydeevne end en bærbar, men du kan dog ikke tage den med dig og bruge den, når du er på farten.